Παρακάτω θα δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σας!

1. Πιστωτική κάρτα
Πληρωμή με κάρτες VISA, Maestro, Mastercard, Diners, American Express, μέσω του συστήματος ασφαλών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.
Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της Τράπεζας , σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα της ιστοσελίδας μας.

2. Αντικαταβολή
Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της στο συνεργάτη της Ταχυμεταφορικής.
Το κόστος αντικαταβολής είναι €.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

EUROBANK
Δικαιούχος: JASPER ON LINE I.K.E
IBAN: GR79 0260 2460 0000 7020 0824 574
SWIFT Address (BIC Code): ERBKGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: JASPER ON LINE I.K.E
IBAN: GR53 0171 0420 0060 4214 7587 437
SWIFT Address (BIC Code): PIRBGRAA

  • Δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είναι ο ίδιος με το όνομα που έχει δηλωθεί στα στοιχεία τιμολόγησης της ηλεκτρονικής παραγγελίας.
  • Τα στοιχεία παράδοσης μπορούν να διαφέρουν.
  • Η παραγγελία θα εκτελείται όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους μεταφορικών. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός παραγγελίας στις λεπτομέρειες πληρωμής.
  • Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο info@jasper.gr
  • Οι παραγγελίες που καταχωρείτε με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραμένουν ενεργές στο σύστημά μας για 5 εργάσιμες ημέρες για την εξόφλησή τους. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, το προϊόν αποδεσμεύεται και η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα μας.
  • Για διατραπεζικές συναλλαγές, τα έξοδα εμβασμάτων μεταξύ διαφορετικών τραπεζών επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον πελάτη και για τις δύο τράπεζες (επιλογή OUR). 

4. Πληρωμή & παραλαβή στο κατάστημα
Εάν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή από το κατάστημα, η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου στο κατάστημα με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα.